Applog 

Sedan 2002 har vi på Applog (Applied Logistics) varit en pålitlig och framstående aktör inom branschen och vi har framgångsrikt betjänat kunder i Sverige och Norden. Vi ingår numera i en företagskoncern och fokuserar primärt på att tillhandahålla produkter, tjänster, idéer och koncept för informationshantering och automatisk dataregistrering till professionella användare. Vi på är kända för att vara dedikerade, kunniga, snabba, flexibla, proaktiva och engagerade för att kunna erbjuda våra kunder en god och trygg upplevelse genom hela processen. Vår långvariga närvaro på marknaden har möjliggjort starka partnerskap och skapat en omfattande kundbas över hela regionen. Om ni har några frågor eller vill veta mer om oss, kontakta oss gärna.

 

 

 

Sortiment och Tjänster

Vårt stora sortiment omfattar tusentals produkter inom informationshantering, såsom etikettskrivare, etiketter och färgband, handdatorer och tablets, streckkodsläsare, truckdatorer, applikatorer, mobila arbetsstationer, programvaror, applikationer och RFID-lösningar. Dessutom har vi möjlighet att producera etiketter i olika format och storlekar i vårt eget etikettryckeri, från små till stora upplagor. Vi erbjuder även skräddarsydda digitala streckkoder för dina förpackningar och emballage. Förutom vårt breda produktsortiment tillhandahåller vi även olika serviceavtal, finansierings- och uthyrningsalternativ samt skräddarsydda paketlösningar för att möta behoven i din verksamhet.

 

 

 

Leverantörer

Genom vårt nätverk av marknadsledande tillverkare såsom bland andra Zebra, Honeywell, Datalogic, CAB, TSC, SOTI, BarTender, Labelmate mfl. ser vi på Applog till att varje projekt får rätt utrustning, i rätt tid. Genom att utnyttja den senaste teknologin och dra nytta av vår leverantörers expertis kan vi garantera att våra kunder får tillgång till produkter och tjänster av hög prestanda och pålitlighet. Dessa är skräddarsydda för att möta varje kunds unika behov. Vi innehar även alla viktiga produktcertifieringar. 

 

 

 

 

 

Service

Vi har egna servicetekniker som alltid hjälper till när det krävs. Som organisation lever vi på relationer och relations-baserad försäljning. Vi är vana att hantera större installationer, utrullningar och avrop och större projekt. Det faller tillbaka på att vi har mycket goda relationer med både tillverkare och distributörer och vi planerar först och implementerar därefter. Under resans gång har vi löpande avstämningar med både kund och respektive tillverkare/distributör.

 

 

 

Kunskap

Vi kan det vi håller på med och strävar alltid mot att alla våra kunder får exakt rätt lösning och är nöjda med hela upplevelsen. Det innebär att du både här och nu samt framledes kommer kunna kontakta oss med frågor och funderingar. Vi kommer göra allt vi kan för att tillmötesgå dina behov och krav i processen. Tillsammans ser vi till att din information och data når fram till rätt användare i rätt tid, på ett säkert sätt.

 

 

 

 

 

 

 

Produkter

Vårt breda sortiment inkluderar etikettskrivare, bläckstråleskrivare, etiketter, färgband, handdatorer, tablets, truckdatorer, streckkodsläsare, applikatorer och mobila arbetsstationer. Dessutom kompletteras vår hårdvara av vårt stora sortiment av programvaror och applikationer för specifika behov. För företag som vill implementera RFID-teknologi i sina processer har vi nu även de senaste avancerade RFID-lösningarna tillgängliga från marknadens ledande tillverkare. Om du har specifika behov, önskemål eller om du inte hittar det det du söker är du alltid välkommen att kontakta oss. Vårt sortiment uppdateras dagligen med de senaste produkterna och innovationerna.

 

 

 

Kontakta_Oss_CTA_Orange.png