Om oss - Applog

Applog (Applied Logistics Sweden AB) grundades år 2002 med målsättningen att hjälpa företag att lyckas med informationshantering i sina verksamhetsprocesser. Vi erbjuder produkter, tjänster, idéer och koncept för effektiv informationshantering. Vi på Applog är kända för att vara dedikerade, kunniga, snabba, flexibla, proaktiva och engagerade för att våra kunder en god och trygg upplevelse genom hela processen.

 

Genom vårt nätverk av marknadsledande tillverkare, såsom Zebra, Honeywell och Datalogic, ser vi på Applog till att varje projekt får rätt utrustning, i rätt tid. Vi har goda relationer och omfattande kunskap samt innehar alla viktiga produkt-certifieringar.

 

Service

Vi har egna servicetekniker som alltid hjälper till när det krävs. Som organisation lever vi på relationer och relations-baserad försäljning. Vi är vana att hantera större installationer, utrullningar och avrop och större projekt. Det faller tillbaka på att vi har mycket goda relationer med både tillverkare och distributörer och vi planerar först och implementerar därefter. Under resans gång har vi löpande avstämningar med både kund och respektive tillverkare/distributör.

 

Kunskap

Vi kan det vi håller på med och strävar alltid mot att alla våra kunder får exakt rätt lösning och är nöjda med hela upplevelsen. Det innebär att du både här och nu samt framledes kommer kunna kontakta oss med frågor och funderingar. Vi kommer göra allt vi kan för att tillmötesgå dina behov och krav i processen. Tillsammans ser vi till att din information och data når fram till rätt användare i rätt tid, på ett säkert sätt.

 

Produkter

Vi har tusentals produkter i lager för omgående leverans som t ex:

etikettskrivare, handdatorer, tablets, streckkodsläsare, etiketter och färgband, programvaror, mobila arbetsstationer mm. 

Varmt välkommen till oss på Applog!