Handhållen streckkodsläsare

Handhållna streckkodsläsare från marknadsledande varumärken som t ex Honeywell, Datalogic, Zebra, Opticon, Cognex mfl. Anpassade för en mängd olika branscher som t ex lager och logistik, distribution och transport, hälso- och sjukvård, detaljhandel, industri- och tillverkning mm.

452 Produkt/er
Arrow icon

Handhållna Streckkodsläsare

Här hittar du handhållna streckkodsläsare från marknadsledande aktörer som Zebra, Honeywell, Datalogic, Cognex, Opticon. Scanners som uppfyller behovet för den professionella användaren inom lager, logistik, industrier, butiker och sjukvård.

Streckkodsläsare benämns också streckkodsscanner eller streckkodsskanner. På engelska benämns de barcode reader. Streckkodsläsaren är gjord för att optiskt läsa och tolka tryckta eller utskrivna streckkoder samt att sända informationen i streckkoden till en dator. Streckkodsläsaren belyser koden och registrerar skillnaderna i ljuset som reflekteras tillbaka av de vita och svarat fälten i koden. Eftersom streckkodsläsaren endast fångar och översätter streckkoden till siffror och/eller bokstäver som finns i koden krävs en dator som dessa sänds till så att program och databas i datorn kan använda innehållet i koden för att presentera en mer meningsfull information.