Etiketter till etikettskrivare

Applog erbjuder ett brett sortiment av etiketter i en mängd olika dimensioner och material i låda eller på rulle. Vi har en mängd olika etiketter för olika utskriftstekniker som termotransfer, direkttermo, bläckstråle, laserskrivare och termisk överföring. Vi kan även tillverka etiketter efter era specifika behov och krav.

269 Produkt/er
Arrow icon

Etiketter

Etiketter i ett stort antal storlekar som passar till etikettskrivarna finner du under kategorin etiketter. Här kan du välja storlek på etikettrullen och etikettmaterial (DirektTermo eller TermoTransfer) för att finna etikettrulle som passar din etikettskrivare och dina behov.  Här kan du hitta mer information om etiketter.

 

Små och stora etiketter i olika storlekar

Vi erbjuder en mängd olika storlekar av etiketter i vårt stora sortiment. Använd gärna filtreringsknappen här på vår hemsida för att lätt kunna filtrera rätt storlek för just din etikettskrivare och behov.

 

Etiketter från varumärken från Zebra

Vi erbjuder etiketter från de ledande varumärkena som t ex Zebra

 

Frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av etikett?

Betänk hur etiketten skall användas, skall den sitta kort eller lång tid. Ska den användas permanent eller ska den vara avtagbar. Du måste även se till att hitta rätt typ av etikett till den skrivare som den ska användas med dvs. direkttermo eller termotransfer.

 

Ska jag välja rulle eller på ark?

Det beror på typen av skrivare. Det vanligaste är att man väljer ark till enklare kontorsskrivare medans rulle oftast är anpassade för professionella etikettskrivare i lite större volymer.

 

Vilket material är att föredra?

Det beror på vilken miljö och vad etiketten utsätts för. Faktorer som kan spela in är fukt, väder, vind, solljus, värme och kyla. Välj gärna en etikett anpassade för den miljö som den ska användas i. Är du tveksam så kan du enkelt använda vår filtreringsknapp här på vår hemsida.

 

Vilken storlek på etikett finns det?

Vi erbjuder en mängd olika storlekar på etiketter. Vi kan även specialtillverka kundunika etiketter med speciellt anpassad storlek, form, stans, material mm. Se till att storleken på etikett är anpassad för din etikettskrivare och är du osäker kan du använda filtreringsknappen.

 

Vad är fördelen med Zebra etiketter?

Zebra är en av de ledande tillverkarna av både hårdvara, förbrukning och etiketter. Deras etiketter håller högsta standard och de har ett stort utbud av olika typer av etiketter med en mängd olika material och storlekar.