Etiketter till etikettskrivare

Applog erbjuder ett brett sortiment av etiketter i en mängd olika dimensioner och material i låda eller på rulle. Vi har en mängd olika etiketter för olika utskriftstekniker som termotransfer, direkttermo, bläckstråle, laserskrivare och termisk överföring. Vi kan även tillverka etiketter efter era specifika behov och krav.

968 Produkt/er
Arrow icon

Etiketter

Etiketter på rulle eller låda i ett stort antal storlekar som passar till etikettskrivarna finner du under kategorin etiketter. Här kan du välja storlek på etikettrullen och etikettmaterial (DirektTermo eller TermoTransfer) för att finna etikettrulle som passar din etikettskrivare och dina behov. Allt från stora till små etiketter finner du i vårt stora sortiment. Använd gärna filtreringsknappen här på vår hemsida för att lätt kunna filtrera rätt storlek för just din skrivare och behov.
 

Självhäftande etiketter & klisteretiketter

Vi erbjuder en mängd självhäftande etiketter i vårt stora sortiment. Vi har många olika varianter i lager med olika typer av limning och fästning så som permanent akrylhäftning, men även magnetisk och vissa varianter utan häftämne.

 

Frågor och svar

Vad ska jag tänka på vid val av etikett?

Hur ska den användas? Ska den sitta kort eller lång tid? Användas permanent eller vara avtagbar? Du måste även se till att hitta rätt typ av etikett till den skrivare som den ska användas med dvs. direkttermo eller termotransfer.

 

Ska jag välja rulle eller på ark?

Det beror på typen av skrivare. Det vanligaste är att man väljer ark till enklare kontorsskrivare medans rulle oftast är anpassade för professionella etikettskrivare i lite större volymer.

 

Vad är fördelen med klisteretiketter?

När man har har en självhäftande limning på etiketterna så sparar men tid i själva appliceringen och förenklar hela processen.

 

Kan jag skriva ut etiketter på en vanlig skrivare?

Att använda en professionell etikettskrivare för utskrifter av etiketter är alltid att föredra, oavsett volymer. Man säkerställer då högkvalitativa etikettutskrifter på ett driftsäkert sätt.

 

Finns det etiketter med RFID?

Vi har många olika etiketter i olika storlekar och kvaliteter som är kompatibla med RFID. Vi kallar dom för "RFID etiketter" och du hittar dom här på vår hemsida. Använda gärna filterknappen.