Etikettryckeri

Skräddarsydda etiketter till din verksamhet.

Streckkods original

Unika streckkoder till dina förpackningar eller emballage.

Expert konsultation

Boka ett digitalt möte med våra experter.

Product as a Service

Tryggt, enkelt och en kostnadseffektiv lösning för ditt företag.

 

Tjänster

Vi på Applog har en bred tjänsteportfölj som vi erbjuder våra kunder. Vårt etikettryckeri har ett stort sortiment av etiketter i olika material, färger och utföranden med anpassade häftämnen. Vi kan producera både små och stora upplagor med korta leveranstider, till konkurrenskraftiga priser. Om du behöver hjälp med etikettutformningen kan du också vända dig till vår design- och originalavdelning, där vi hjälper dig att skapa den perfekta etiketten för dina behov. Vi har också lång erfarenhet och expertis inom streckkodssymbologi och grafisk produktion, vilket gör att vi kan erbjuda konsultation och verifiera symbolkvaliteten vid behov. Vi erbjuder också hjälp med att beställa streckkodsoriginal, vilket är särskilt användbart för de som inte är vana vid detta. Du kan beställa unika digitala streckkoder till dina förpackningar och emballage. 

 

Vi erbjuder också kostnadsfri och personlig rådgivning samt expertkonsultation. Våra experter har omfattande erfarenhet av alla produkter och tjänster som vi erbjuder och är villiga att hjälpa dig att hitta rätt produkter och lösningar som matchar dina specifika behov. Optimera din verksamhet genom att kontakta oss redan idag och ta del av vår professionella och personliga rådgivning! Vår PaaS-tjänst dvs. Product as a Service-erbjudande innebär att vi kan ta hand om din utrustning, vilket ger dig möjlighet att fokusera på din kärnverksamhet. Vi kan hjälpa till med konfigurering, analys, säkerställa uppgraderingar, övervaka kvaliteten på din hårdvara och erbjuda den rätta skräddarsydda hårdvaran för din verksamhet.

 

Finansiering & hyra

Ett fördelaktigt sätt att komma åt nyttjandet men inte vill äga utrustningen.

Finansiering & Hyra

Applikationer & mjukvara

En rad olika applikationer och program för olika verksamheter.

Applikationer & Mjukvara

Vi på Applog har möjlighet att erbjuda finansiering och hyra för många av våra produkter. Att hyra är en fördelaktig lösning för företag som vill ha direkt tillgång till funktionen utan att behöva äga själva utrustningen. Genom att hyra kan ditt företag finansiera upp till 100 procent av utrustningen och på så sätt få tillgång till den utan att behöva göra en stor initial investering.

 

Vi erbjuder vi inte bara en mängd olika tjänster utan även applikationer och mjukvarulösningar som uppfyller våra kunders krav. Vi har en rad olika applikationer tillgängliga, såsom lagerhantering, orderregistrering, inventering, in- och utleveranser, uthyrning, inventariehantering, ronderingssystem och mycket mer. Vi vill gärna ha en dialog med er för att diskutera era behov och önskemål, så att vi kan skapa en skräddarsydd lösning som passar just er. Tveka inte att kontakta oss!

 

Kontakta_Oss_CTA_Orange.png