Mobila skrivare

Mobila etikettskrivare för era utskrifter. Små och tåliga skrivare som är perfekta för mobila arbetare, parkeringsvakter, elektriker, lagerpersonal mfl. som behöver skriva ut mindre etiketter eller kvitton. Vi erbjuder ett brett sortiment från de ledande tillverkarna som t ex Zebra, TSC och Honeywell.

43 Produkt/er
Arrow icon

Mobila etikettskrivare för yrken på språng

Små och tåliga skrivare som är perfekta för mobila arbetare, parkeringsvakter, elektriker, lagerpersonal mfl. som behöver skriva ut mindre etiketter eller kvitton på språng. Vi erbjuder ett brett sortiment från marknadens ledande varumärken som t ex Zebra, TSC och Honeywell.

Portabla skrivare från ledande varumärken

Vi erbjuder ett brett sortiment från bl a Zebra, TSC och Honeywell.

 

Frågor och svar

Vad är fördelen med att använda en mobil etikettskrivare?

En liten och smidig etikettskrivare är fördelaktigt i många yrken som kräver snabba utskrifter av etiketter eller kvitton ute på fältet. Perfekt för dig som är verksam som t ex parkeringsvakt, elektriker, lagerarbetare eller bara behöver en lätt, smidig och ergonomisk lösning i din verksamhet.

 

Fungerar de i tuffa miljöer?

Många modeller är ruggade och anpassade för användning i de flesta tuffa miljöer. Utskrifterna sker oftast via trådlösa anslutningar.

 

Vilken utskriftsteknik används?

Det vanligaste är att man använder direkt termiska etiketter för att få en lägre vikt som ger en bättre ergonomi.