Däcketiketter för bildäck

Här hittar du vårt breda sortiment av etiketter för däck, skräddarsydda för användning både på bildäck, i bilverkstäder och på däckhotell. Våra däcketiketter är noggrant framtagna med fokus på hållbarhet och användarvänlighet för att möta de olika krav som kan uppstå, särskilt under påverkan av väta och kyla.

5 Produkt/er
Arrow icon

Kort om våra bildäcksetiketter

 

Egenskaper

Våra däcketiketter är försedda med ett klister av extra styrka vilket säkerställer en stabil fästning på däckets yta. De är utformade för att bibehålla sin position även under varierande väderförhållanden och temperaturväxlingar.

 

Material

Däcketiketterna är tillverkade av robusta och tåliga material som står emot påfrestningar från både fukt och kyla. Det garanterar att etiketterna förblir tydliga och intakta även under tuffa förhållanden.

 

Färger

Våra däcketiketter erbjuds i olika färger för att underlätta identifiering och organisering. Tydlig och lättläst märkning för en effektiv hantering av däcklagret.

 

Storlekar

Vi erbjuder ett omfattande utbud av däcketiketter i varierande storlekar anpassade för olika däcktyper och användningsområden. Oavsett om det gäller personbilsdäck, lasbilsdäck eller specialdäck så har vi däcketiketter som passar perfekt.

 

Fördelar

Förenkla lagringen och hanteringen av alla däck genom tydlig märkning med färgkodade etiketter. Vårt extra starka klister säkerställer att etiketterna förblir stadigt fastsatta och läsbara över tid. Variationen av färger och olika storlekar ger dig flexibilitet att skräddarsy etiketterna enligt dina specifika behov. Oavsett om du driver en bilverkstad, ett däckhotell eller bara är en entusiastisk privatperson så kommer du hitta de optimala däcketiketterna för dina ändamål här. Utforska vårt stora sortiment och höj kvaliteten på din däckhantering med våra däcketiketter redan idag. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller funderingar.