BarTender Cloud

BarTender Cloud utgör en innovativ SaaS-lösning inom etikettmärkning och skapades för att erbjuda en flexibel, kraftfull och användarvänlig plattform för skapande, hantering och utskrift av etiketter. Det som skiljer denna nästa generations lösning från andra är dess förmåga att vara tillgänglig var som helst och när som helst, utan behov av ytterligare IT-infrastruktur eller resurser.

Som en fristående produkt från BarTender-programvaran eliminerar BarTender Cloud behovet av att installera och underhålla lokal IT-mjukvara och hårdvara från Seagull Scientific Inc. Detta gör den till en optimal lösning för organisationer som strävar efter att standardisera och centralisera sin etikettutskrift från olika platser, inklusive externa leverantörer eller partners. En betydande fördel är att allt kan hanteras smidigt från BarTender Cloud, vilket ger företag en intuitiv och kraftfull plattform för effektiv hantering av sina märkningsbehov.

 

Denna nyskapande lösning riktar sig främst till företag och organisationer som föredrar att avstå från lokal installation av både hård- och mjukvara och som har begränsade IT-resurser. Genom att använda BarTender Cloud kan användarna dra fördel av en okomplicerad och robust märkningslösning utan att behöva bekymra sig om att upprätthålla en omfattande IT-infrastruktur internt.

För befintliga kunder av BarTender-programvaran innebär BarTender Cloud flexibilitet och skalbarhet. Den möjliggör tillfällig, säsongsbetonad eller oplanerad ökning av utskriftsvolymer utan att kräva betydande tillskott av IT-resurser. BarTender Cloud integreras sömlöst med den befintliga BarTender-programvaran och möjliggör en smidig övergång mellan molnet och lokala lösningar.

En annan signifikant fördel är BarTender Clouds kapacitet att skriva ut till vilken skrivare som helst, vilket ger användarna frihet att välja den mest lämpliga utskriftsenheten för deras specifika behov. Detta skapar ökad flexibilitet och effektivitet när det gäller att möta olika utskriftsbehov inom organisationen.

Sammanfattningsvis erbjuder BarTender Cloud en framstående lösning för företag som strävar efter smidig etikettmärkning, och dess flexibilitet, användarvänlighet och skalbarhet positionerar den som en ledande SaaS-lösning på marknaden.

 

 

 

Varför BarTender Cloud?

 

  1. Designa dina etiketter i molnet 

  2. Gör dina utskrifter var som helst

  3. Användarvänligt

  4. Anpassad för integrering

  5. Snabb integeration med valfri affärsapplikation

  6. Standardisera dina utskrifter av etiketter

  7. Effektivisera och förenkla etiketthanteringen

 

 

 

 

 

BarTender Cloud Specifikationer

 

Snabb utskriftshastighet:

Effektiv och snabb utskrift från både stationära och mobila enheter.

Enkel etikettdesign:

Skapa kompatibla etiketter utan behov av avancerad designkompetens.

Anslutning till existerande etikettdata:

Koppla samman med befintlig data för ökad precision och spårbarhet.

Sömlös teknologisk integration:

Smidig integrering med befintliga lösningar.

Centraliserad hantering:

Central styrning av säkerhet, användare och system.

Anpassningsbar etikettutskrift:

Tillgänglig när och var som helst, optimerad för alla skrivare.

Integration med affärsapplikationer:

Anslutning till ERP, WMS och MES via BarTender REST API.

Kostnadseffektiv modell:

Endast betala för det du skriver ut till ett obegränsat antal skrivare.

 

Kontakta_Oss_CTA_Orange.png